“Minden rosszban van valami jó”

Angolul: “Every cloud has a silver lining.” Azaz minden felhőnek van egy ezüstös oldala. Hiszek abban, hogy ha folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, akkor elérhetjük a céljainkat, mivel mi magunk vagyunk felelősek a boldogságunkért. Trénerként és coachként különösen fontos számomra saját magam és mások fejlesztése minden egyes nap. Az álmok célokká, konkrét lépésekké alakíthatóak. Segítek neked, hogy elérd a céljaidat, és megtaláld a reménysugarakat akkor is, ha épp összegyűltek a felhők a fejed felett.

Inspiráló ötletek

A blog szekcióban 3 kategória köré csoportosulnak a bejegyzések:

Személyes hatékonyság

Minden, ami a személyes hatékonysághoz, tervezéshez, szervezéshez, időgazdálkodáshoz, célkitűzésekhez és priorizáláshoz kapcsolódik.

Boldogság és érzelmek

Cikkek a pozitív pszichológiáról, boldogságról, érzelmi intelligenciáról és az érzelmeink kezeléséről.

Reménysugarak felhős napokra

Inspiráló ötletek a mindennapokhoz és ahhoz, hogy hogyan lendüljünk túl a nehézségeken, jól bevált ötletek és módszerek a személyes fejlődésed érdekében.

A cikkeim olyan ötleteket, módszereket tartalmaznak, amik vagy már nekem is beváltak, vagy egyszerűen csak elég érdekesnek tűntek ahhoz, hogy megosszam veled őket.

2018-ban a veszprémi TEDxBenedekHegy konferencia színpadán arról beszéltem, hogy miért fontos 3 napot pizsamában tölteni.

Zsuzsanna Bagi – “3 nap pizsamában – TEDxBenedekHegy 2018.

Keress meg, ha

Szeretnél ennél specifikusabb segítséget kapni ahhoz, hogy hogyan érd el a céljaid.